FOTO'S AAN DE MUUR

Kies de mooiste foto's voor aan de muur in huis, kantoor of in de horeca, zo maak je omgeving meer persoonlijk en vul je de ruimte kleurig op.

Giclée de hoogste kwaliteit gevernist op canvas.

Met deze gepigmenteerde inkten kan een kleurechtheid worden verkregen van 100 jaar of meer volgens de laatste onderzoeken. De techniek wordt vooral gebruikt om reproducties van kunstwerken te maken. De term giclée is afgeleid van het Franse werkwoord "gicler", dat stralen of vernevelen betekent. In deze techniek wordt gebruikgemaakt van ononderbroken inktstralen die verschillende kleurlagen op het papier aanbrengen.

Een giclée wordt handmatig voorzien van meerdere lagen transparant vernis. Het voordeel van het vernissen is dat de kleuren heel mooi naar voren komen en het doek extra beschermd is tegen UV-licht, kras-bestendiger wordt en schoongemaakt kan worden als er stof op komt. Een matte vernis is ook mogelijk.

 

Prijzen canvas

12 Kleuren giclée op canvas, gevernist, opgespannen, 20mm spieraam, inclusief ophangsysteem.

30 x 40 cm    €    65,00
50 x 70 cm    €    85,00

Uiteraard kan ik ook foto's in grotere maten aanleveren of op andere materialen zoals op papier, dibond, acrylglas, aluminium, forex of hout.

Voor meer informatie neem dan contact met mij op via info@diadame.nl

Beste bezoeker,
Diadame Fotografie is tijdelijk niet aktief in de fotografie.
M.v.g. Elisabeth Rozenberg