Over mijn vak
Mijn passie is ooit begonnen in een familie fotowinkel te Rotterdam met een ruim aanbod voor elke fervente analoge fotograaf. Dat was mijn eerste kennismaking in de visuele wereld en dat heeft me tot op de dag van vandaag weten te pakken......Later heb ik nog een uitstap gemaakt als vormgever en webdeveloper, wat eveneens visueel voor mij aantrekkelijk was. Mooie dingen creëren, dat is mijn missie! De fotografie lonkte echter altijd onafgebroken naar mij en na een poos dit gecombineerd te hebben met webdevelopment, heb ik toch uiteindelijk besloten om helemaal te gaan voor de portretfotografie. Het persoonlijk contact met de klant en de uitdaging om de klant trots te maken op een foto waar hij op straalt is immers een beloning die mij veel energie geeft!

DiaDame biedt fotografie in Optima Forma !
Ik ben beschikbaar voor familie, zakelijk, product & architectuur fotografie.
Met het vakmansoog voor de beste belichting, locatie en professionele nabewerking ben je verzekerd van het beste resultaat. Ik werk als fotografe in Rotterdam en omgeving.

Social media
Aanlokkelijke profielfoto's op Linkedin, Facebook, Twitter of voor op je CV?
Wil je een streepje voor op de rest voor je zakelijke presentatie?
Is die foto eigenlijk al gemaakt?
DiaDame maakt 'm graag voor je!

“Portrait photography is the art of frozen time, the ability to store emotion and feelings within a frame”.
Een goede portretfoto gaat veel verder dan alleen belichten en erop los klikken. Voor mij is het belangrijk om de essentie te pakken…Een blik te vangen van iemands ziel, een foto die over 100 jaar nog pakkend kan zijn, daar ga ik voor! Dat is nooit makkelijk, dat lukt ook niet zomaar, dus ik neem samen met jou de tijd hiervoor…De eerste 20 minuten is het altijd wennen aan elkaar, maar meestal is het ijs al vrij snel gebroken en komt de spontaniteit naar boven. De rest is goede timing en vakmanschap die voor mooie foto’s zullen gaan zorgen.

Architectuur “Urban Treasures”
Naast de portretten die ik graag op de gevoelige plaat zet, vul ik mijn vrije tijd met het ontdekken en vastleggen van “Urban Treasures”, dat zijn ongerepte verlaten gebouwen en plekjes, perfect voor sfeervolle dramatische foto’s. Daarnaast fotografeer ik natuurlijk ook dieren, bloemen en steden. Het merendeel van mijn vrijwerk maak ik in HDR, (High Dynamic Range) en dan voornamelijk gebouwen.

Beste bezoeker,
Diadame Fotografie is tijdelijk niet aktief in de fotografie.
M.v.g. Elisabeth Rozenberg