CASUAL, FAMILIE, KOPPELS, ZWANGERSCHAP EN KINDEREN

4 Professionele foto's t/m 2 personen vanaf € 99,00
Kies je favoriete foto's uit de fotosessie

1. In de studio
2. Thuis op uw gemak de foto's uitkiezen
3. Vakkundig bewerkt
4. Digitaal aangeleverd in hoge resolutie
5. De fotoshoot duurt ongeveer 60 minuten

Wilt u nog meer mogelijkheden dan kunnen wij uw fotoshoot nog professioneler en persoonlijker maken op locatie. Uw fotoreportage wordt een ware beleving en een herinnering die door ons wordt vastgelegd. 

Als familie wilt u de mooiste momenten laten vastleggen en als herinnering later terug zien. Elk moment moet uniek in beeld worden gebracht zodat de fotoreportage een ware beleving is geworden en ook een echt familie uitje. Laat ons uw momenten vastleggen. 

Voor meer informatie over de extra mogelijkheden en prijzen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U kunt via onderstaand formulier informatie bij ons opvragen.  
Onze camera staat voor u klaar!

ZAKELIJK

Prijs op aanvraag

Met onze foto's wordt uw website nog professioneler en kleurrijker. Bij Diadame.nl krijgt u de uitstraling en professionele website wat u wenst. Onze foto's spreken voor zich met een flinke dosis creativiteit komen ze ook nog meer tot leven.

Onze professionele fotoshoot van uw medewerkers en organisatie heeft een kwalitatieve uitstraling die u direct kunt gebruiken voor reclame/ marketing doeleinden. Met onze kwaliteit brengen wij uw bedrijf in beeld.

ARCHITECTUUR IN HDR (high dynamic range)
Architectuur is een ware kunst, laat ons uw bedrijfspand vastleggen in HDR, een techniek zoals u uw bedrijf/ woning niet eerder hebt gezien. Meer informatie over HDR fotografie neemt u gerust contact met ons op.

HORECA
Ook voor de HORECA kunnen wij u ondersteunen, wij bezitten een mooie kunstgalerie door ons zelf gemaakt. Mooi als decoratie en kunst aan de muur in uw restaurant. Uw gasten zullen ook van uw locatie optimaal genieten naast een heerlijk gerecht.

EVENEMENTEN
Voor evenementen bezitten wij de juiste apparatuur en de kennis voor detail. Uw evenement prachtig in beeld gebracht. Ook hier geldt de beleving in beeld brengen. 

Voor meer informatie over onze werkwijze of prijzen kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand formulier, u kunt ook rechtstreeks bellen: 06 18 93 12 43  of mailen: info@diadame.nl

DiaDame fotografie voor portret & architectuur in Rotterdam en omstreken
K.v.k. nr. : 64024814
Contact : Elisabeth Rozenberg
Telefoon : 06 18 93 12 43

Algemene Voorwaarden

De fotostudio

Beste bezoeker,
Diadame Fotografie is tijdelijk niet aktief in de fotografie.
M.v.g. Elisabeth Rozenberg