TESTIMONIALS

Adrie van Hemert, eigenaar eenzaakvanhout.nl 
Ik ken je al 35 jaar. Foto's foto's foto's op 15/16 jarige leeftijd was het al haar leven. Kwam ik bij jou thuis op visite, stond je in de deuropening zwart hoedje op en met je camera in je hand. Op 25 jarige leeftijd kwam ik haar weer tegen natuurlijk, in een fotozaak! En nu na jaren nog steeds topfotografie! ........Elisabeth Rozenberg, het leven door een lens!


 Noor Stevens, eigenaar van Bezness Alert en auteur van het boek 'Kus kus, Bezness
Elisabeth is een een talentvolle persoonlijkheid. Een bijzondere, veelzijdige fotograaf met oog voor details. Vanuit deze professionaliteit heeft de media vele malen gebruikt van haar vakmanschap. Ook ik heb het genoegen gehad met Elisabeth samen te mogen werken. Ik kan haar een ieder aanbevelen.Elisabeth: "Ga zo door!"


Willem van Boom, Professor of Law, Erasmus Universiteit R'dam
"Need excellent portrait photography? 
Look no further and contact Elisabeth!"


John Ruijsch, Business Development at Dynalogic B.V.
"My recommendation for Elisabeth can be brief: she really is a magician with her camera. She is not taking pictures, but truly producing pieces of art. Besides her brilliant results it is also really nice to work with her. Elisabeth is a no-nonsense but caring and social person."


Yanu Ros, ICT specialist
"Dit jaar laten fotograferen door Elisabeth, zeer tevreden met de foto's en stelde me al snel tevreden voor de camera, ze let op alle details zoals de houding en gaf me ook kleding advies."


Jaap Smit, trainer/coach Werkplein IJsselgemeenten - Ondernemer at JeSZ
Elisabeth is een fotografe ten top. Zij ziet "de plaatjes" in mensen en gebouwen en laat het mooiste van het "object" zien. Hierdoor kan zij prachtige portretten maken van mensen en mooie foto's van stadgezichten en gebouwen. Ze beheerst technieken om haar HDR fotografieën zo te bewerken dat ze een bijzondere uitstraling krijgen maar kan ook 360 graden foto's "Stitchen". Een echte vakvrouw!


Lida van Driel, Schoolmaatschappelijk werker at MEE R'dam
"Elisabeth is een uitstekende fotograaf. Ze heeft er oog voor om je op zijn mooist vast te leggen. Ik ben dan ook zeer tevreden met de prachtige foto's die ze van me heeft gemaakt. Het enige wat ik verder nog kan zeggen is: jammer dat ik het niet eerder heb gedaan."


Irene van der Hart, Visagiste - haarstyliste
"Afgelopen week heb ik een fotoshoot gehad bij Elisabeth in haar studio. Ik ben bijzonder blij met het snelle en mooie resultaat. Ze werkt met gevoel en oog voor detail. Aan de foto's kun je duidelijk haar ervaring en vakmanschap terug zien. Zeker voor herhaling vatbaar!"


Carl Wewer, Informatiemedewerker bij Avans Hogeschool
"Elisabeth is a photographer of great talents. She is very creative and she makes excellent photos, so I would certainly recommend her!"


Marco Roodenburg, Hoofd Facilitair Contractbeheer at Erasmus Universiteit R'dam
"Prachtige foto's, relaxte setting, mooi werk. Elisabeth weet altijd je beste, mooiste en meest intrigerende kant te vinden en te tonen. Een aanrader!"


Winod Bansie, Taekwondo instructor, Network marketeer
"Elisabeth Rozenberg is een natuurtalent en heel veelzijdig."

Beste bezoeker,
Diadame Fotografie is tijdelijk niet aktief in de fotografie.
M.v.g. Elisabeth Rozenberg