ZAKELIJKE FOTOSHOOTS, FOTOGRAAF IN ROTTERDAM

Een tweede nieuwe website online en waarom?

In 2007 ben ik gestart met deze website als freelance fotografe, het was toen voornamelijk het aanvullen voor een volle portfolio, foto's zijn per slot van rekening je visitekaartje als fotograaf. Hierdoor stegen de aanvragen voor de particuliere markt. Naast de particuliere markt werd ik ook benaderd door de zakelijke markt voor de portret fotografie. Naast portret fotografie werd ik door bedrijven ook benaderd om producten, interieur en exterieur te fotograferen. Dit begon serieuze vormen aan te nemen en groeide mijn website uit zijn voegen, op zijn plat Rotterdams gezegd "het groeit uit de kluiten"

Mijn visie in het begin waren casual fotoshoots zoals familie, kinder, liefdes portretten waarop ik snel een vraag kreeg; " waarom alleen portretten, is dit waar alleen jouw kwaliteiten liggen?", door deze vraag ben ik gaan nadenken en kwam op het idee om mijn voorliefde voor architectuur in mijn fotografie mee te nemen. Terugkijkend op mijn oude werk voor ik startte als fotografe (als freelance webdeveloper & vormgever) plaatste ik altijd een betaalde architectuur stockphoto op de website. Architectuur is altijd een deel geweest van mijn creativiteit en ideaal te gebruiken in mijn carrière als freelance fotografe. Een extra motivatie omdat er ook niet veel vrouwelijke fotografe te vinden zijn op dit gebied. Mijn talenten en creativiteit kan ik ook optimaal kwijt in dit stukje fotografie. Ik kan zeggen dat juist architectuur mij veel inspiratie heeft gegeven om nieuwe technieken hierop uit te proberen en kwam al snel achter dat dit een perfecte match was. Ja, architectuur heeft mij meer gebracht dan alleen een plaatje, het heeft mij als fotografe ontwikkelt wie ik ben en wat ik kan op veel meer vlakken dan alleen portret fotografie.

Ik ben als fotograaf bij de tijd van portretten, producten en architectuur fotografie waar mijn hart ligt. Mijn naam in de zakelijke markt is bekend en kwam op het idee om een aparte website te bouwen puur voor de zakelijke markt. Zo kan ik mijn overvolle portfolio van deze website splitsen en overzichtelijk maken door nieuwe zakelijke foto's te plaatsen op mijn nieuwe website.

Het doel van mijn zakelijke website is om bedrijven meer beeld te geven van mijn werk, bovendien zoeken bedrijven naar fotografen die iets te bieden hebben maar ook veel ervaring hebben omtrent de zakelijke markt. Met mijn tweede website is er meer overzicht en kunnen bedrijven sneller vinden wat ze zoeken.

Neem een kijkje op de nieuwe website Fotograaf in Rotterdam : fotograaf-in-rotterdam.nl

Hartelijke groeten, Elisabeth Rozenberg

 

Leave a Comment

Beste bezoeker,
Diadame Fotografie is tijdelijk niet aktief in de fotografie.
M.v.g. Elisabeth Rozenberg