FOTOGRAFIE: WAAROM ZO BELANGRIJK?

FOTOGRAFIE: WAAROM ZO BELANGRIJK? 

Social media zijn inmiddels niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Denk vooral aan Facebook en Linkedin. Of je nu op Facebook je leven wilt registreren of via Linkedin je carrière in beeld wilt brengen, er horen foto’s bij. Vaak wordt hiervoor de mobiele telefoon gebruikt, een apparaat waar we niet meer zonder kunnen.

We gaan de deur niet meer uit zonder ons mobieltje. Niet alleen om er mee te kunnen communiceren, maar vooral ook om er foto’s mee te maken van momenten uit ons dagelijks leven. Vooral selfies zijn populair en worden meteen gedeeld via social media. Al die foto’s geven een mooi beeld van wat we allemaal doen en beleven.

Wist je trouwens ook dat het aantal relatiewebsites in vogelvlucht is toegenomen? We zoeken steeds vaker het geluk via internet. Het is dan belangrijk dat wij onszelf met goed uitziende foto’s in de markt zetten voor ons liefdesgeluk.

Fotografie is hip en foto’s zijn via social media direct toegankelijk voor iedereen. En dus ook voor allerlei organisaties zoals werkgevers, die zich dankzij diezelfde social media een beeld kunnen vormen van hun werknemers en sollicitanten.

Als fotografe zie ik dan ook een belangrijke rol voor mij weggelegd, ondanks het toenemend gebruik van mobieltjes voor het maken van foto’s. Het vastleggen van je dagelijks leven kun je zelf, daar heb je mij niet voor nodig, maar bij het maken van een representatieve foto of een paar mooie portretten komt meer kijken. Een goede foto opent nu eenmaal deuren voor je en kan je flink op weg helpen naar het vinden van een baan of een lieve partner.

Als professionele fotografe beschik ik over de vaardigheden en technieken om jou van je beste kant te laten zien, geheel volgens jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. Of het nu gaat om een zakelijke shoot of om een persoonlijke reportage, je zult verbaasd zijn over jezelf.
Goede portretfoto’s hoeven niet duur te zijn. Ook ik ben steeds efficiënter gaan werken. Wil je dus een echt mooie foto van jezelf, neem dan eens contact met mij op en laat je vrijblijvend informeren via onderstaand formulier of bel naar 06 18 93 12 43.

Ondertussen moedig ik je aan om je dagelijkse bezigheden lekker vast te blijven leggen met je mobiele telefoon, omdat dat nu eenmaal gewoon leuk is.

 

1 Comments
  1. grote bewondering voor het vakmanschap en de passie die ze heeft voor haar veelzijdige fotografie. zelf heb ik de eer gehad om voor haar camera te staan, en heb haar mooie persoonlijkheid ook vast mogen leggen ,weer met mijn camera. wederzijds respect en de zelfde passie leverde een zeer persoonlijk resultaat op. met dank voor je vriendschap, WIM DE ROO

Leave a Comment

Beste bezoeker,
Diadame Fotografie is tijdelijk niet aktief in de fotografie.
M.v.g. Elisabeth Rozenberg